Glowo International

Ota yhteyttä

Työvoimaa teollisuudelle

Glowo International

info(at)glowo.net

Laita meille viestiä

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Limit 2000 Characters


Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että antamiasi tietoja käytetään kyselysi vastaamiseen. Saatamme myös käyttää tietoja lähettääksemme sinulle ajoittain markkinointiviestejä tai muita päivityksiä. Emme jaa tietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi. Antamalla yhteystietosi suostut siihen, että sinuun otetaan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Etsitkö työpaikkaa teollisuusalalta?

Tietosuojakäytäntö

Voimassaolo päivämäärä: 26.05.23

Yrityksemme (”me,” ”meidän” tai ”meidän yritys”) sitoutuu suojelemaan käyttäjiemme (”sinä” tai ”sinun”) yksityisyyttä. Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, miten keräämme, käytämme, tallennamme ja jaamme henkilökohtaisia tietojasi, kun vuorovaikutat palveluidemme kanssa. Käyttämällä palveluitamme, hyväksyt tässä tietosuojakäytännössä määritellyt ehdot.

  1. Tietojen kerääminen ja käyttö 1.1. Tietojen tyypit: Voimme kerätä henkilökohtaisia tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, yhteystietosi ja muita tietoja, jotka vapaaehtoisesti annat. 1.2. Tietojen käyttö: Käytämme kerättyjä tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja parantamiseen, kommunikoidaksemme kanssasi, vastataksemme tiedusteluihin ja personoidaksemme käyttökokemuksesi. 1.3. Kolmannen osapuolen palvelut: Voimme käyttää kolmannen osapuolen palveluita analytiikkaan, mainontaan tai muihin tarkoituksiin, jotka voivat kerätä ja käsitellä tietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti.

  2. Tietojen säilyttäminen ja tietoturva 2.1. Tietojen säilytys: Säilytämme henkilökohtaiset tietosi vain niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi ja sovellettavien lakien edellyttämällä tavalla. 2.2. Tietoturva: Käytämme alan standardien mukaisia turvatoimenpiteitä henkilökohtaisten tietojesi suojaamiseksi luvattomalta pääsyltä, paljastamiselta, muuttamiselta tai tuhoamiselta.

  3. Tietojen jakaminen ja luovuttaminen 3.1. Palveluntarjoajat: Voimme jakaa henkilökohtaiset tietosi luotettavien kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa, jotka auttavat meitä palveluidemme operoinnissa ja liiketoiminnan harjoittamisessa. 3.2. Lainmukaisuus: Voimme luovuttaa henkilökohtaiset tietosi, jos se on tarpeen sovellettavien lakien, määräysten tai oikeudellisten prosessien noudattamiseksi tai vastataksemme lainmukaisiin pyyntöihin viranomaisilta.

  4. Käyttäjän oikeudet ja valinnat 4.1. Pääsy ja päivitykset: Sinulla on oikeus saada pääsy, päivittää tai poistaa henkilökohtaiset tietosi. Ota meihin yhteyttä alla olevien tietojen avulla käyttääksesi näitä oikeuksiasi. 4.2. Markkinointiviestinnät: Voit estää markkinointiviestinnän vastaanottamisen meiltä noudattamalla viestissä annettuja ohjeita tai ottamalla suoraan yhteyttä meihin.

  5. Lasten yksityisyys Palvelumme eivät ole tarkoitettu alle 18 -vuotiaille henkilöille. Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia tietoja lapsilta ilman vanhempien suostumusta. Jos uskot, että olemme vahingossa keränneet tietoja lapsesta, ota meihin yhteyttä tietojen poistamiseksi.

  6. Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön Pidätämme oikeuden päivittää tai muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa. Kaikki muutokset tulevat voimaan välittömästi, kun päivitetty tietosuojakäytäntö julkaistaan. Kannustamme sinua tarkistamaan tätä tietosuojakäytäntöä säännöllisesti päivitysten varalta.

  7. Ota yhteyttä Jos sinulla on kysymyksiä, huolenaiheita tai pyyntöjä koskien tätä tietosuojakäytäntöä, ota meihin yhteyttä info(at)glowo.net.