Glowo International

Tietoa meistä

Glowo International

Vaatimuksemme ovat rehellisyys, oikeudenmukaisuus, omistautuminen ja täsmällisyys!

Visiomme

Visiomme on yhdistää osaavat työntekijät ja yritykset, jotka tarvitsevat heidän asiantuntemustaan eniten. Autamme asiakkaitamme säilyttämään kilpailuetunsa tarjoamalla heille joustavuutta työvoiman määrässä ja osaamisessa tuote- ja palvelutarpeidensa mukaisesti.

  • Reagoimme nopeasti työhakemuksiin ja työvoimatarpeisiin.
  • Varmistamme, että asiakkaamme löytävät parhaiten sopivat työntekijät.
  • Takaamme asiakkaillemme erinomaisen palvelun ja laadun kaikissa tilanteissa.
  • Luomme vahvaa luottamusta ja positiivista mainetta sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme keskuudessa.

Olemme tunnettu ja luotettava kumppani korkeasti koulutettujen työntekijöiden rekrytoinnissa, ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuksia vakinaisiin työsuhteisiin. Tukeaksemme työnantajia monipuolisesti tarjoamme heille käytännön apua ja käännöspalveluita.

Arvomme

Glowo International on sitoutunut reagoimaan nopeasti ja tehokkaasti työntekijöiden esittämiin kysymyksiin, huoliin tai valituksiin, jotka koskevat vaarallisia työolosuhteita, syrjintää tai muita työsuhteen näkökohtia.

Noudatamme ehdottomasti eettisiä periaatteita ja hyvän käyttäytymisen sääntöjä, ja kohtelemme kaikkia hakijoita arvostavasti ja kunnioittavasti. Pyrimme tarjoamaan yhdenvertaiset työllistymismahdollisuudet kaikille hakijoille, heidän taustastaan, rodustaan, ihonväristään, uskonnostaan, kansallisuudestaan, sukupuolestaan tai iästään riippumatta.

Terveys ja turvallisuus etusijalla

Päätavoitteemme on työtapaturmien ja sairauksien ennaltaehkäisy, minkä saavutamme vaarojen ennakoimisella, arvioinnilla, tunnistamisella ja hallinnalla. Varmistaaksemme työntekijöidemme turvallisuuden erilaisissa työympäristöissä, järjestämme kattavia terveys- ja turvallisuuskoulutuksia.

Koulutusohjelmat keskittyvät työntekijöiden perehdyttämiseen turvallisuus- ja terveysmääräyksiin sekä ensiavun periaatteisiin. Asiakkaan toiveesta voimme tarjota kattavat tiedot työntekijöistämme, kuten lääkärintodistuksen, huumetestin, taustaselvityksen, työturvallisuuskortin ja tulityökortin.

Etsitkö ammattitaitoista työvoimaa?