Glowo International

Tietoa meistä

Glowo International

Vaatimuksemme ovat rehellisyys, oikeudenmukaisuus, omistautuminen ja täsmällisyys!

Tavoitteemme

Tavoitteenamme on yhdistää pätevät työntekijät ja yritykset, jotka tarvitsevat heitä eniten. Autamme asiakkaitamme säilyttämään kilpailuedun antamalla heille mahdollisuuden mukauttaa työvoimavaatimuksia vastaamaan tuote- ja palveluvaatimuksia.

  • Vastaamme nopeasti työhakemuksiin.
  • Autamme asiakkaita antamalla heille mahdollisuuden saada parhaimmat työntekijät.
  • Tarjoamme asiakkaillemme parhaan palvelun ja laadun.
  • Rakennamme luottamusta ja hyvää mainetta, sekä asiakkaiden, että työntekijöiden keskuudessa.

Olemme luotettava korkeasti koulutetun henkilöstön lähde ja tarjoamme työntekijöille mahdollisuuden hankkia pysyviä työsuhteita. Tuemme työnantajia järjestelyissä ja tarjoamme myös käännöspalveluita.

Periaatteemme

GLOWO International ryhtyy pikaisiin toimiin käsittelemään työntekijöiden kysymyksiä, huolenaiheita tai valituksia, jotka koskevat vaarallisia olosuhteita, syrjintää tai muita heidän työsuhteensa ehtoja.

Noudatamme tiukkoja eettisiä sääntöjä ja hyvää käyttäytymistä ja kohtelemme kaikkia hakijoita arvokkaasti ja kunnioittavasti. Tarjoamme yhtäläiset työmahdollisuudet riippumatta rodusta, väristä, uskonnosta, kansallisesta alkuperästä, sukupuolesta tai iästä.

Terveys ja turvallisuus

Ensimmäinen tavoitteemme on ehkäistä työtapaturmat ja sairaudet ennakoimalla, arvioimalla, tunnistamalla ja hallitsemalla vaaroja. Vammojen estämiseksi järjestämme erityisiä terveys- ja turvallisuuskursseja, jotka valmistavat jokaisen työntekijän työskentelemään eri ympäristöissä.

Koulutuksen tarkoituksena on perehdyttää työntekijä turvallisuuden ja terveydenhuollon perusmääräyksiin sekä ensiapuun. Asiakkaan pyynnöstä tarjoamme jokaisesta työntekijästä seuraavat tiedot: lääkärintodistus, päihdetesti, taustan tarkistus, työturvallisuuskortti ja tulityökortti.

Etsitkö ammattitaitoista työvoimaa?